Lajme

Fshatrat e Istogut me ujë të pijshëm se shpejti- Berisha

Sot u votuan një serë projektligjesh në Parlamentin e Kosovës ndër to edhe disa projekte qe janë vitale për komunën tonë

Projektligjit për ratifikimin e Marrëveshjes së kredisë ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Unicredit Bank Austria AG në lidhje me financimin e Projektit për ndërtimin e sistemit të ujësjellësit për Komunën e Istogut.

I kontaktuar nga IstoguPortal deputeti i AAK-së nga Istogu u shpreh:

Po sot votuam Porjektiligjin i cili ratifikon marrveshjën ne mes të Kosovës dhe Unicredit Bank Aurstria AG e cila është një kredi për të finacuar projektin për ndertimin te sistemit te ujësjellsit për fshatrat e mbivadës së Komunës së Istogut të cilat 20 vite pas luftës nuk kan pasur ujë të pijshëm.

 

Artikuj të ndërlidhur

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Close
Close

Bllokuesi i reklamave është aktiv!

Ju lutem konsideroni të na ndihmoni duke çaktivizuar bllokuesin e reklamave